Egyedi bútorok gyártása - Amit kínálunk


Egyedi bútor alatt a helyiségekhez és a méretekhez igazított, egyedi formatervű és funkciójú bútort értjük. Ez esetben nem a használó alkalmazkodik a bútor adottságaihoz, hanem a bútort az egyéni elképzeléseihez igazítja.

Üzletberendezés:
Üzletek berendezése esetén a főbb szempontok sok mindenben megegyeznek az irodák berendezésével, de itt gyakoribb igény a magas esztétikai minőség.


Gardróbszekrények

Tolóajtós szekrényeink többféle keretvasalattal és százféle betétszínnel választhatók. Az ajtóbetétben tetszés szerint variálhatók a bőr és fém struktúralemezek, a festett üvegek, a laminált és furnéros bútorlapok, bambuszok és a különböző színű tükrök. A belső elrendezés is szabadon variálható, kínálatunkból a legjobb minőségű kiegészítők közül választhat.

Lakásbútorok

Vállaljuk különböző stílusú ágyak, komódok, piperasztalok, ülőbútorok, tv szekrények-falak, bárszekrények, dohányzó- és étkezőasztalok tervezését és kivitelezését.

Kerti bútorok

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a kerti bútorok területén is. Bútoraink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, szépek és természetes anyagokból készülnek.

Irodabútorok

Ezen a területen a legfontosabb szempont, ami szerint készítjük termékeinket, hogy azok megkönnyítsék a mindennapi munkát a használóik számára. Ergonómikusak, időtállóak és alakíthatóak. Megjelenésük lehet modern vagy klasszikus, a cég arculatához igazodva. Készítünk recepciós pultot, különböző funkciójú munkaállomásokat, iktatókat, tárgyalók teljes bútorzatát, falburkolatokat.

Üzletberendezés

Üzletek berendezése esetén a főbb szempontok sok mindenben megegyeznek az irodák berendezésével, de itt gyakoribb igény a magasabb esztétikai minőség.Képek forrása: pinterest.com, home-designing.com